صدای میراث: «بورانی هویج» در منطقه آذربایجان به ویژه استان آذربایجان غربی طبخ میشود. در استان آذربایجان غربی تنوع بالایی از انواع بورانیها وجود دارد و این خوراک در تمامی استانهای آذربایجان شرقی و غربی به اشکال گوناگون طبخ میشود. دراین ویدیو با تهیه بورانی هویج خوراک محلی خطه آذربایجان به ویژه آذربایجان غربی آشنا میشوید.
مقاله قبلیتخریب و بازسازی بازار تاریخی شهرضا
اخبار مرتبط
-
اقدام تاریخی شورای عالی انقلاب فرهنگی در تغییر نام جشنهای باستانی ایران | «چهارشنبه سوری» روز «تکریم همسایگان» شد | عنوان تکمیلی برای «یلدا»؛ «روز ترویج میهمانی و پیوند با خویشان» | شورای عالی انقلاب فرهنگی: نام یلدا را تغییر ندادیم و چهارشنبه سوری را با نام دیگر در تقویم نشاندیم
-
«ونجوم تره»؛خوراک بومی ساده و لذیذ گیلان
-
قوروتو؛ میراث ناملموس خوراک بومی مردمان خراسان شمالی