نشست مشترک دولت و بخش خصوصی با بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر برگزار شد | اعتراض بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر به فیلترینگ، نبود حمایت و به رسمیت شناخته نشدن در ایران | بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر به فرانسه و سوئیس اعزام می شوند

صدای میراث: نخستین نشست بررسی مسایل و مشکلات اینفلوئنسرها و بلاگرهای سفر در دولت جدید با حضور مشاور وزیر میراث فرهنگی، رییس انجمن صنفی دفاتر مسافرتی ایران، رییس جامعه اقامتگاه های بومگردی و رییس انجمن راهنمایان گردشگری کشور با حضور بیش از 40 بلاگر و اینفلوئنسر سفر عصر دیروز در گروه گردشگری ژیوار برگزار شد و مشکلات فعالین فضای مجازی در حوزه گردشگری احصاء شد.

اینفلوئنسرها و بلاگرهای سفر در این نشست با اشاره به نیاز این بخش برای به رسمیت شناخته شدن در وزارت میراث فرهنگی و گرفتن مجوز از برخی مشکلات موجود در مسیر فعالیت خود برای توسعه گردشگری کشور اعلام کردند که موضوع فیلترینگ، بستن صفحات مجازی اینفلوئنسرها و بلاگرها و همچنین سنگ اندازی بخش هایی از وزارت میراث فرهنگی برای گرفتن مجوز حضور در برخی سایت های تاریخی و فرهنگی کشور برای معرفی آن ها خواستار همکاری بیشتر وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و مجموعه دولت با تولیدکنندگان محتوای گردشگری در فضای مجازی شدند.

به گزارش گروه گردشگری ژیوار، اینفلوئنسرها و بلاگرهای سفر در این نشست با تاکید بر لزوم حمایت دولت از فعالیت فعالین مجازی تولید محتوای گردشگری در فضای مجازی از نبود حمایت و سفرهایی که با هزینه شخصی برای معرفی ایران انجام می دهند سخن گفتند و خواستار یاری وزارت میراث فرهنگی در حمایت از سفرهای داخلی بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر شدند.

بلاگرهای و اینفلوئنسرهای سفر در این نشست خواستار رفع موانع در مسیر فعالیت فعالین فضای مجازی و نه کمک دولت به آن ها شدند. آن ها همچنین خواستار برطرف شدن کاستی های زیرساختی مسیرهای گردشگری ایران برای جذب گردشگران خارجی و خدمات رسانی مناسب به گردشگران داخلی شدند.

صدور مجوز برای بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر منعی ندارد

پرهام جانفشان، مشاور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی گردشگری در این نشست با اعلام این که بخشی از راهنمایانی که در فضای مجازی فعال هستند دارای مجوز آپانس ها هستند و در این فضا فعالیت می کنند.

او افزود: وزارت میراث فرهنگی به عنوان یک همکار به اینفلوئنسرها و بلاگرهای سفر نگاه می کند و بستری که آن ها در آن فعالیت می کنند کمک زیادی به تبلیغ گردشگری کشور به ایران و جهان است.

جانفشان با اعلام این که نگاه وزارت میراث فرهنگی به گردشگری برخلاف نگاه به گردشگری خروجی به گردشگری ورودی تمرکز دارد و به دنبال رونق گردشگری در داخل کشور است.

او افزود: تعهد داریم که تا 5 سال آینده 15 میلیون گردشگر خارجی به ایران سفر کنند و آمار فعلی 6 میلیون گردشگر است و دو برابر شدن گردشگران ورودی به ایران کار آسانی نیست.

مشاور وزیر میراث فرهنگی گفت: جذب 15 میلیون گردشگر به کشور با حضور همه دست اندرکاران فعال در صنعت گردشگری کشور امکانپذیر است و بودجه زیادی هم نمی خواهد. ساخت 100 هتل نیازمند بودجه فراوان است اما در بخش جذب گردشگر خارجی به ایران منابع بسیار کمتری لازم است و نیاز به خلاقیت بیشتر دارد.

مدیرکل نظارت و ارزیابی گردشگری کشور با اعلام این که حساسیت زیادی بر فعالیت بلاگرها و اینفلوئنسرها وجود دارد و معتقدیم ایجاد تحرک در گردشگری کشور نیازمند فعالیت تمام دست اندرکاران در حوزه گردشگری است.

او افزود: اینفلوئنسرها و بلاگرهای سفر با برخورداری از برخی شرایط به راحتی می توانند به راحتی از سامانه مجوزهای وزارت میراث فرهنگی مجوز فعالیت دریافت کنند.

جانفشان اعلام کرد: تمام تلاش ما باید متمرکز بر گرداندن چرخ گردشگری کشور باشد. چون همه ما در یک کشتی هستیم و باید با سیاستگذاری و روان سازی قوانین و حذف قوانین دست و پاگیر گردشگری ایران را رونق بدهیم.

او افزود: گردشگری ایران به عنوان یک کالا باید برای توسعه کشور به کار گرفته شود.

 آموزش بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر برای حفظ جاذبه ها ضروری است

مشاور وزیر میراث فرهنگی گفت: وزارت میراث فرهنگی موظف به آموزش بلاگرها و اینفلوئنسرها است و وزارت میراث فرهنگی باید بلاگرهای تخصصی سفر و گردشگری را آموزش دهد. چون اگر آموزش لازم نبینند اکوسیستم های طبیعی و زیبایی های طبیعی ایران نظیر آنچه در هرمز رخ داده است اتفاق می افتد.

جانفشان گفت: ترویج سفر مسئولانه یکی از وظایف بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر است تا با آموزش به مردم جاذبه های طبیعی ایران حفظ شود. متاسفانه هجوم گردشگران به برخی مناطقی که بلارهای سفر معرفی کرده اند منجر به از بین رفتن برخی نقاط طبیعی ایران شده است. به همین دلیل وزارت میراث فرهنگی موظف به آموزش است.

مشاور وزیر میراث فرهنگی با تاکید بر این که بلاگرها و تاسیسات گردشگری همگی ذینفعان مجموعه گردشگری هستند و باید کیک اقتصادی گردشگری ایران را با آوردن گردشگر خارجی و توسعه گردشگری مسئولانه بزرگ کنند.

مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی گردشگری اعلام کرد: بلاگرها و اینفلوئنسرهایی که حتی مجوز رسمی از وزارت میراث فرهنگی ندارند باید آموزش داده شوند.

او افزود: وزارت میراث فرهنگی معتقد به بسته شدن صفحات متعلق به اینفلوئنسرها و بلاگرهای سفر نیست اما تخلفات پیج های اینستاگرامی و فضای مجازی در اختیار وزارت میراث فرهنگی نیست.

جانفشان با دعوت از اینفلوئنسرها و بلاگرهای سفر برای حضور در نمایشگاه بین المللی گردشگری ایران برای پوشش نقاط ضعف و قوت این نمایشگاه اعلام کرد: شرایط اقتصادی کشور به گونه ای است که اگر اینفلوئنسرها و بلاگرهای سفر بتوانند در حوزه اقتصاد گردشگری فعالیت کنند بار بزرگی را از روی دولت و بخش خصوصی گردشگری برداشته و از نظر اقتصادی هم بهره مند شوند.

مشاور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اعلام این که 150 هواپیما در کشور وجود دارد که اگر 1000 هواپیما بود حتما آزادسازی قیمت بلیت هواپیما به نفع تقاضا تمام می شد ولی وقتی وجود ندارد باید یک رگولاتوری وجود داشته باشد که این موضوع را مدیریت کند.

 چینی ها هم از سفر به ایران می ترسند بلاگرها دست به کار شوند

پرهام جانفشان با اعلام نقش بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر در مقابله با ایران هراسی اعلام کرد: وزارت میراث فرهنگی برای مقابله با ایران هراسی و دروغ هایی که علیه ایران منتشر می شود برنامه دارد. متاسفانه در سفر اخیر به چین متوجه شدم که حتی بسیاری از چینی ها نیز از سفر به ایران هراس دارند و پرسش آن ها این است که ایران امن است یا درگیر جنگ است و از سفر به ایران می ترسند. بنابراین باید برای مردم جهان تبیین کنیم که ایران امن است و استفاده از شبکه های مجازی و ابزارهای نوین یکی از راه هایی است که بتوانیم به مردم دنیا این پاسخ را بدهیم که ایران کشوری امن و با فرهنگ و تمدن گرانبهای چندین هزار ساله است.

مشاور وزیر میراث فرهنگی همچنین از اینفلوئنسرها و بلاگرهای سفر خواست بطور جدی بر موضوع مقابله با ایران هراسی متمرکز شوند و وعده داد که توجه وزارت میراث فرهنگی بر بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر در ایران بیشتر شود.

جنفشان همچنین از برگزاری فصلی جلسات وزارت میراث فرهنگی با بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر خبر داد و گفت: نشست با افرادی که وجب به وجب ایران را دیده و در توسعه گردشگری داخلی کشور نقش دارند برای نخستین بار در دولت جدید اتفاق افتاده است و باید آن را به فال نیک گرفت.

 رونق بازار بلاگرها و اینفلوئنسرها منوط به ورود گردشگر به ایران است

حرمت الله رفیعی، رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران نیز در این نشست با اعلام این که بخش خصوصی با اعلام این که بالغ بر 50 درصد گردشگری کشور در حوزه تهران مدیریت می شود گفت: واقعیت این است که تا زمانی که ما نکاهمان به دولت باشد و به دنبال این باشیم که دولت دست نوازش بر سر ما بکشد حکایت بچه سرمایه داری است که به پول پدرش می نازد و به هیچ جا نمی رسد.

او گفت: گردشگری یک صنعت ماجراجویانه است و گردشگری بدون هیجان و ماجراجویی معنا پیدا نمی کند و لذت کار بلاگرها و اینفلوئنسرها هم در ماجراجویی است و این که بخواهند دولت کاری برایشان انجام دهد به نتیجه نمی رسد.

حرمت الله رفیعی افزود: مجوز فعالیت بلاگرها به راحتی صادر می شود و اتفاقا از گلایه های شدید ما است که چه وضع مجوز دادن است که در را باز کرده اید و همه هم فکر می کنند گردشگری یک صنعت بسیار جالب و با درآمد سرشار است می آیند و مجوز می گیرند و بعد هم به گرفتاری دچار می شوند و بیچاره می شوند و سرمایه ان را از دست می دهند. در حالی که صدور مجوز باید نظم و نسق داشته باشد.

رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران اعلام کرد: به محض این که بلاگرها و اینفلوئنسرها به سامانه اداره میراث تهران و استان ها مراجعه کنند بلافاصله دارای مجوز می شوند. اما واقعیت این است که گردشگری اوضاع نابسامانی دارد. این که مسئولین وزارت میراث فرهنگی می گویند بخش خصوصی بیشتر به تورهای خروجی نظر دارند و درآمدشان در آن است اصلا برعکس است چون بخش خصوصی از خدا می خواهد گردشگر خارجی به ایران سفر کند چون درآمدش بیشتر می شود. وقتی گردشگر خارجی وارد شود بلاگرها هم برای معرفی جاذبه های گردشگری فعال می شوند و اتفاقا ضعف در ارایه مجوز و عدم نظارت دولت بوده که نتوانسته ایم ورودی خوبی از گردشگران خارجی داشته باشیم.

حرمت الله رفیعی گفت: آمارهای گردشگری ورودی و خروجی براساس آمار دولت پایاپای است و این که بخش خصوصی متهم شود که برای ورود گردشگر کم کار است اینطور نیست بلکه سیاستگذاری ها و دخالت های بخش های غیر گردشگری قوانین و رویه های غلطی را وضع کرده اند که گردشگری ورودی را با چالش مواجه می کنند.

او همچنین خطاب به بلاگرهای سفر اعلام کرد: بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر همچون بخش خصوصی گردشگری باید بر رفع موانع فعالیت های ترویجی و تبلیغی ایران در فضای مجازی تاکید کنند.

 بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر دارای تشکل شوند

محسن حاجی سعید، رییس انجمن راهنمایان گردشگری کشور نیز دراین نشست با اعلام این که بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر باید یک نهاد غیردولتی مردم نهاد ایجاد کنند تا نماینده آن ها با حضور در بخش های دولتی بتوانند صدای بیشتری داشته باشند.

رییس انجمن صنفی دفاتر راهنمایان گردشگری کشور با اشاره به این که ایجاد تشکل بلاگرهای سفر می تواند کمک زیادی به بلاگرها و اینفلوئنسرها برای رفع موانع و مشکلات موجود در مسیر فعالیت خود داشته باشد و پیشنهاد می شود کمیته ای ذیل تشکیلات ملی راهنمایان گردشگری تشکیل شود تا فعالیت های مشترک خوبی میان جامعه راهنمایان گردشگری کشور و اینفلوئنسرها و بلاگرهای سفر انجام شود.

او با تاکید بر عضویت بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر در تشکیلات جهانی بلاگرهای سفر از آمدگی برای آوردن اینفلوئنسرهای بین المللی سفر به ایران برای برقراری اتصال میان آن ها و ینفلوئنسرهای ایرانی برای معرفی هر چه بیشتر ایران در یک همکاری مشترک شد.

محسن جاجی سعید گفت: اینفلوئنسرها و یلاگرها در معرفی جاذبه های گردشگری ایران حتی نباید یک گام عقب نشینی کنند و باید با قدرت این مسیر را پیش ببرند.

 جامعه اقامتگاه های بومگردی ایران اسپانسر بلاگرهای سفر می شود

یاور عبیری، رییس جامعه اقامتگاه های بومگردی ایران نیز در این نشست اعلام کرد: بلاگرهای سفر اگر زیر مجموعه دولت قرار نگیرند بسیار بهتر است و راحت تر می توانند به تولید محتوا در فضای مجازی اقدام کنند.

او گفت: جامعه اقامتگاه های بومگردی کشور می تواند اسپانسر تمامی بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر برای ترویج جاذبه های گردشگری ایران باشد و این مجموعه آماده همکاری با بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر است.

عبیری تاکید کرد: بلاگرهای سفر کمک زیادی به شناساندن اقامتگاه های بومگردی ایران داشتند و به همین دلیل می توان اسپانسر بلاگرها و اینفلوئنسرها در اقامتگاه های سراسر کشور باشد.

رییس جامعه اقامتگاه های بومگردی ایران همچنین از بلاگرها و اینفلوئنسرها خواست با حضور در نمایشگاه بین المللی گردشگری ایران نخستین نشست هماهنگی و همکاری با بلاگرهای سفر در ایران با مجموعه اقامتگاه های بومگردی ایران برگزار شود.

 اینفلوئنسرها و بلاگرهای ایران سفر به فرانسه و سوییس اعزام می شوند

محسن قادری، رییس گروه گردشگری ژیوار نیز که برگزار کننده این نشست بود با اعلام این که امارات همینطوری تبدیل به برند گردشگریر نشده و فقط 15 هار بلاگر در امارات فعالیت دارند که برندسازی گردشگری این کشور را برعهده گرفته اند و مقاصد گردشگری امارات متحده عربی را تبلیغ می کنند.

او افزود: باید از بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر در مسیر رونق گردشگری ایران استفاده کرد و باید با به رسمیت شناختن فعالیت این گروه در فضای مجازی امکان توسعه فعالیت آن ها در ترویج داخلی و بین المللی کردشکری ایران را فراهم کرد.

مدیر گروه گردشگری ژیوار همچنین از اعزام بلاگرها و اینفلوئنسرهای سفر در ایران به کشورهای سوئیس و فرانسه با هدف ترویج جاذبه های گردشگری ایران و جذب گردشگران خارجی به کشور خبر داد و اعلام کرد: این گروه می توانند با تصویرسازی واقعی از ایران و به نمایش گذاشتن جاذبه های فرهنگی – تاریخی و هنری ایران به گردشگران خارجی نقش مهمی در جذب گردشگران خارجی به کشور داشته باشند.

محسن قادری همچنین با اشاره به لزوم سرمایه گذاری بخش خصوصی گردشگری در صنعت سینما برای ترویج لوکیشن های گردشگری ایران نظیر اقدامی که کشور ترکیه برای مقصد سازی و جذب گردشگران خارجی به آن کشور تنها با تکیه بر لوکیشن های سینمایی در مقاصد گردشگری خود اعلام کرد: برای نخستین بار در کشور، گروه ژیوار با حمایت از ساخت یک فیلم بلند سینمایی اقدام به مقصدسازی گردشگری در روستای ژیوار در منظر میراث جهانی هوارامانات خبر داد و گفت: واقعیت این است که صنعت فیلمسازی و تولید محتوای تصویری نقش بسیار مهمی در مقصدسازی سفر ایفا می کند و فیلم سنمایی ژیوار برای نخستین بار همزمان با برپایی جشنواره فیلم فجر در نمایشگاه بین المللی گردشگری ایران که از روز سه شنبه در محل نمایشگاه بین المللی تهران برپا می شود با حضور هنرمندان مطرح سینما و موسیقی کشور، سفرای خارجی و وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اکران خواهد شد.

مقالات مرتبط

1404 و ضرورت خانه تکانی در صنعت گردشگری ایران | دگرگونی صنعت گردشگری چگونه ممکن است؟

صدای میراث – دکتر محسن قادری، مدیر گروه گردشگری ژیوار:  خانه تکانی صنعت…

پمپاژ آب به غار علیصدر | بحران كم آبی به بزرگترین غار آبی رسید؟

صدای میراث – مریم جلیلوندفرد: غار علیصدر بزرگترین غار آبی ایران با…

گردشگران ایرانی تفریح گرا هستند نه توریست حرفه ای

صدای میراث – دكتر محسن قادری، فعال گردشگری و مدیر گروه گردشگری…

اسفند 26, 1403