صدای میراث: خوراک بومی و محلی ایران همواره مورد توجه پژوهشگران و خوراک شناسان است و ظرفیت مهمی در توسعه گردشگری غذا است. صدای میراث در ادامه آموزش خوراک بومی و محلی ایران با نسرین صالحی، اینبار آموزش یک غذای سنتی در استان گیلان را منتشر کرده است. این غذا که با عنوان «ونجوم تره» در استان گیلان عرضه میشود. خوراکی شبیه به املت ایرانی و البته با مواد متفاوت و شیوه پخت متفاوتتر از املت ساده است. مواد اولیه این خوراک محلی ایران، گوجه، تخم مرغ و سیر است که در این ویدیو با شیوه تهیه آن آشنا میشوید.
مقاله بعدی تخریب و بازسازی بازار تاریخی شهرضا
اخبار مرتبط
-
اقدام تاریخی شورای عالی انقلاب فرهنگی در تغییر نام جشنهای باستانی ایران | «چهارشنبه سوری» روز «تکریم همسایگان» شد | عنوان تکمیلی برای «یلدا»؛ «روز ترویج میهمانی و پیوند با خویشان» | شورای عالی انقلاب فرهنگی: نام یلدا را تغییر ندادیم و چهارشنبه سوری را با نام دیگر در تقویم نشاندیم
-
شانس ثبت جهانی ماسوله از دست رفت/ایکوموس پیشنهاد رد ثبت جهانی ماسوله را به یونسکو ارسال کرد/فرصت ثبت جهانی ماسوله چگونه از دست رفت؟
-
بورانی هویج؛ خوراک محلی خطه آذربایجان