صدای میراث: خوراک بومی و محلی ایران همواره مورد توجه پژوهشگران و خوراک شناسان است و ظرفیت مهمی در توسعه گردشگری غذا است. صدای میراث در ادامه آموزش خوراک بومی و محلی ایران با نسرین صالحی، اینبار آموزش یک غذای سنتی در استان گیلان را منتشر کرده است. این غذا که با عنوان «ونجوم تره» در استان گیلان عرضه میشود. خوراکی شبیه به املت ایرانی و البته با مواد متفاوت و شیوه پخت متفاوتتر از املت ساده است. مواد اولیه این خوراک محلی ایران، گوجه، تخم مرغ و سیر است که در این ویدیو با شیوه تهیه آن آشنا میشوید.
مقاله بعدی تخریب و بازسازی بازار تاریخی شهرضا